logo
Ako môžete prispieť

Ďakujeme, že ste prejavili zájem dozvedieť sa o možnostiach podpory aktivít a činností neziskovej organizácie Centrum rozvoja znalostí o potravinách. Podľa zákona č. 295/2003 Z. z. o daniach z príjmov môžete ako platiteľ dane z príjmu rozhodnúť, kam pôjdu 2 % z Vašej dane. Záleží len na Vás, či pôjdu do štátneho rozpočtu alebo nimi podporíte verejnoprospešné aktivity.

Dlhobým cieľom neziskovej organizácie je prispievať k budovaniu uvedomelej, vyspelej a otvorenej spoločnosti s vysokou úrovňou vzdelania a povedomia o potravinách, ako súčasti zdravého životného štýlu počas celého ľudského života, ich úlohe pri ochrane zdravia a prevencii voči ochoreniam, ich význame pri podpore regionálneho rozvoja a zamestnanosti a pri tvorbe a ochrane životného prostredia.     

Vašim príspevkom podporíte:

  • neformálne vzdelávanie o úlohách a význame potravín - už od predškolského veku, 
  • zhromažďovanie informácií a poznatkov so zameraním na potraviny a ich sprostredkovanie širokej verejnosti,
  • spájanie spotrebiteľov a výrobcov potravín,
  • trvaloudržateľný rozvoj,
  • komunitný rozvoj ekonomicky jednotlivých regiónov Slovenska,
  • posilnenie občianskej spoločnosti.

Ak sú Vám cieľ a aktivity na jeho dosiahnutie blízke, podporte nás jednou z možností:

  • Formou spolupráce
  • Formou finančného daru
  • Formou dobrovoľníctva
  • Formou poukázania 2% zo zaplatenej dane z príjmu

O použití darovaných prostriedkov nezisková organizácia priebežne informuje prostredníctvom svojej webovej stránky, vo výročných správach alebo na požiadanie.

 

Za Vašu podporu Ďakujeme!

PRIHLÁSENIE
novinky
17.11.2023
Vážení učitelia, milí žiaci, ďakujeme všetkým aktívnym školám za účasť a gratulujeme ví...
02.11.2023
Vážení učitelia, milí žiaci, tešíme sa z množstva súťažných príspevkov, ktoré ste zaslali do akt...
28.10.2023
Ďakujeme za všetky aktivity, ktoré ste počas XI. ročníka Týždňa Hovorme o jedla spoločne na školách pripravili a z...
16.10.2023
Pár fotografií z dnešnej tlačovej besedy k zahájeniu XI. ročníka týždňa Hovorme o jedle, ktorá sa uskutočnila na ...